Κριτικές

 
 • Ξεκινάει ως ερωτική ιστορία και συνεχίζει ως αστυνομικό μυθιστόρημα. Γι’αυτό και δεν ξέρεις τι πρόκειται να συναντήσεις στην κάθε σελίδα που γυρνάς. Το ενδιαφέρον παραμένει αμείωτο καθ’όλη την ανάγνωση. Προειδοποίηση! Μόλις το τελειώσετε θα γεμίσετε περισσότερα ερωτηματικά από αυτά που είχατε πριν το ξεκινήσετε, καθώς δίνει τροφή για σκέψη σε όλα τα επίπεδα. Το συνιστώ ανεπιφύλακτα!
 • Τρεις πρωταγωνιστές, δύο εντελώς διαφορετικά είδη ζωής, ένα ατύχημα, μία φωτιά και πολλή στάχτη... Ο αγαπημένος μου φίλος και συνάδελφος @georgebastounas μεγαλούργησε με το βιβλίο του. Διαβάζοντάς το, δεν μπορείς εύκολα να καταλάβεις προς τα που κινείται η ιστορία του. Οι λέξεις είναι απλές και οι πρωταγωνιστές εντελώς ανθρώπινοι... ενδεχομένως σκέφτεσαι ότι όλα θα ακολουθήσουν μια αναμενόμενη πορεία, μια ιστορία αγάπης, μια ιστορία μυστηρίου, μια ιστορία εκδίκησης... Σε αυτό το σημείο, παραδέχομαι ότι με «ξεγέλασε» πολύ ο Γιώργος με τη γραφή του, καθώς τίποτα δεν ήταν αναμενόμενο στην ιστορία αυτή. Βλέπουμε τρία πρόσωπα• την Αντιγόνη, το Μίλτο και τον Αλέκο... τρία πρόσωπα τόσο διαφορετικά, τα οποία όμως μπορεί να είναι ένα. Τρία πρόσωπα που μπορεί να είναι εσύ ή και εγώ. Συγκεντρωμένοι πόθοι, απωθημένα, ευτυχία, θλίψη και λύτρωση. Ο ήρωας και ο αντιήρωας είναι ίδιοι και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους... Αξίζει να το διαβάσετε📖 «Ο άνθρωπος, οι πράξεις του και η ζωή του δεν κρίνονται από το πάθος τους αλλά από το ήθος τους» από το κείμενο για την Διπλή φλόγα, Οκτάβιο Πας Ένα μυθιστόρημα με τρεις τελείως διαφορετικούς χαρακτήρες, τους οποίους η μοίρα τους επιφυλάσσει πολλές εκπλήξεις. Μετριέται άραγε η αγάπη; Συγκρίνεται; Ποίος ξέρει; Και αν καταλάβεις κάποια στιγμή στη ζωή σου ότι ακολούθησες λάθος επιλογές, μπορείς να τις κάψεις; Μπουρλότο να τις βάλεις να καούν… Μέχρι που να γίνουν στάχτες! Και αν τα καταφέρεις, μπορείς άραγε να ξαναγεννηθείς από αυτές; Ο Γιώργος Μπαστουνάς μας δίνει τον καλύτερό του εαυτό, παρουσιάζοντάς μας ένα αστυνομικό – ψυχολογικό μυθιστόρημα. Ξεκινώντας να διαβάζω το βιβλίο αυτό, ένιωσα το συγγραφέα να βάζει την ίδια του την ψυχή μέσα στο κείμενο. Οι πρωταγωνιστές, είναι πολύ καλά μελετημένοι αλλά τα χαρακτηριστικά τους, δε προδίδουν τη πλοκή του βιβλίου. Τόσο οι χαρακτήρες όσο και το σενάριο, δε γίνεται να περάσουν απαρατήρητοι από κάθε αναγνώστη. Όλα αλλάζουν, όλα ανατρέπονται. Ένα εντυπωσιακό μυθιστόρημα που είμαι σίγουρη ότι θα εκπλήξει.
 • Μπορούν μερικές αράδες λόγια σε κάποιες χάρτινες σελίδες να σε συγκινήσουν, να σου ανασύρουν μνήμες και να δημιουργήσουν μια ολόκληρη ιστορία που εκτυλίσσεται μπροστά στα μάτια σου; Μπορεί άραγε ένα βιβλίο να μιλήσει στην ψυχή σου; Ένα μεγάλο στοίχημα που ο νέος αλλά πολλά υποσχόμενος συγγραφέας Γιώργος Μπαστουνάς κερδίζει με το παραπάνω. Το στοίχημα του αναγνώστη είναι να κλείσει το βιβλίο με δάκρυα στα μάτια κι αυτό αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσεις. Άλλωστε όσοι το διάβασαν ήδη ρωτάνε αν γράφει το επόμενο! 5 αστέρια ασυζητητί!!!!!!!!!!
 • Μοναδικός τρόπος γραφής και η πλοκή εξαιρετική!! Ευχάριστο στην ανάγνωση και ξεδιπλώνεται μια ιστορία μέσα απο την οποία εύκολα μπορεί κανείς να ταυτιστεί με μία απο τις 3 τραγικές φιγούρες. Πίσω απο σχεδόν κάθε πρόταση κρύβονται περισσότερα νοήματα και αυτό είναι που σε μαγεύει, γιατί μπαινεις στην διαδικασία να την ερμηνεύσεις ο ίδιος με βάση την δική σου προσωπικότητα. Γενικά ένα βιβλίο που σε βάζει σε σκέψη και σε κάνει να φιλοσοφήσεις κάποια πράγματα. Πραγματικά μικρό αλλά θαυματουργό! Το συστήνω ανεπιφύλακτα!!
 • Συγχαρητήρια!!! Εξαιρετικό το βιβλίο!!! Γεμάτο συναισθήματα!!!
 • Καταπληκτική πλοκή!!! Σε κρατάει σε αγωνία μέχρι το τέλος!!! Συναισθήματα σε κατακλύζουν κάθε λεπτό!!!
 • Το διαβάζεις με κομμένη την ανάσα. Εκτός από τη δράση τα μηνύματα ζωής είναι εξαιρετικά βαθυστόχαστα. Φοβερή πένα από έναν νέο συγγραφέα που έχει πολλά να δώσει.
 • Το διάβασα μέσα σε ένα βράδυ. Είχα αγωνία. Φοβερή πλοκή. Σε συναρπάζει και σε χαλαρώνει. Πολλά μπράβο στο συγγραφέα. Περιμένω με ανυπομονησία το επόμενο βιβλίο!!
 • instagram-logo
  Τρεις πρωταγωνιστές, δύο εντελώς διαφορετικά είδη ζωής, ένα ατύχημα, μία φωτιά και πολλή στάχτη... Ο αγαπημένος μου φίλος και συνάδελφος @georgebastounas μεγαλούργησε με το βιβλίο του. Διαβάζοντάς το, δεν μπορείς εύκολα να καταλάβεις προς τα που κινείται η ιστορία του. Οι λέξεις είναι απλές και οι πρωταγωνιστές εντελώς ανθρώπινοι... ενδεχομένως σκέφτεσαι ότι όλα θα ακολουθήσουν μια αναμενόμενη πορεία, μια ιστορία αγάπης, μια ιστορία μυστηρίου, μια ιστορία εκδίκησης... Σε αυτό το σημείο, παραδέχομαι ότι με «ξεγέλασε» πολύ ο Γιώργος με τη γραφή του, καθώς τίποτα δεν ήταν αναμενόμενο στην ιστορία αυτή. Βλέπουμε τρία πρόσωπα• την Αντιγόνη, το Μίλτο και τον Αλέκο... τρία πρόσωπα τόσο διαφορετικά, τα οποία όμως μπορεί να είναι ένα. Τρία πρόσωπα που μπορεί να είναι εσύ ή και εγώ. Συγκεντρωμένοι πόθοι, απωθημένα, ευτυχία, θλίψη και λύτρωση. Ο ήρωας και ο αντιήρωας είναι ίδιοι και εντελώς διαφορετικοί μεταξύ τους... Αξίζει να το διαβάσετε📖